En nl

vrijdag 14 april – 20.00 uur
BACCHANALE ROYALE

Project Info

Project Description

Entree: €19,- of op vertoon dagkaart / passe partout
Aanvang 20.00 uur
Einde 22.45 uur
Locatie LP2 en LantarenVenster

TICKETS

Bacchanale Royale 

Iedereen is van harte uitgenodigd voor een feestelijk muzikaal banket en om samen het glas te heffen op een festival vol prachtige tromboneklanken. Het belooft een decadente avond vol overdaad te worden, waarin je van alle kanten wordt vermaakt en verrast.

Internationale topsolisten Christian Lindberg en Jörgen van Rijen spelen met RCO Camerata, een kamerorkest gevormd door leden van het Koninklijk Concertgebouworkest. Lindberg speelt zijn eigen compositie ‘Kundraan’, waarin hij als acteur, zanger, dirigent en trombonist zal optreden. Van Rijen laat pareltjes van Marcello en Pärt horen, die ook op zijn nieuwste CD zullen verschijnen. Ook werken sopraan Caroline Cartens en harpiste Astrid Haring mee aan deze avond van muzikale weldaad waarbij het New Trombone Collective niet ontbreekt en zorgt voor een verrassende en afwisselende omlijsting van het bacchanaal.

Wanneer het feestmaal op zijn einde loopt, gaan publiek en artiesten in een bonte stoet naar de overkant om in LantarenVenster de avond voort te zetten. De Codarts Bigband speelt een spectaculair programma met Ilja Reijngoud, Marshall Gilkes en Andy Hunter.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door:

ARTIESTEN
Christian Lindberg – trombone
Jörgen van Rijen – trombone
Caroline Cartens – sopraan
Astrid Haring – harp
Camerata RCO – ensemble met leden uit het Koninklijk Concertgebouw Orkest
New Trombone Collective – trombone ensemble
Marshall Gilkes – Edwards trombone
Ilja Reijngoud – trombone
Andy Hunter – trombone
Codarts Bigband

VIDEO’S