Sasha Romero

Sasha Romero is de eerste trombonist van het Metropolitan Opera Orchestra en een internationaal gerenommeerde solist en docent. Haar spel wordt omschreven als ‘zo muzikaal, je vergeet dat ze trombone speelt’, en haar geluid wordt eenvoudigweg omschreven als ‘groots, als drie trombones in één.’ Ze probeert het publiek ervan te overtuigen dat de trombone net zo’n effectief muzikaal kanaal kan zijn als andere populaire instrumenten, bij elk optreden waarin ze de kans krijgt om te spelen.

Sasha is een gepassioneerd docente en werkt momenteel op de trombonefaculteiten van de Manhattan School of Music, Rutgers University, Mannes School of Music en Bard College Conservatory of Music. Ze wordt veel gevraagd als docent, solist en op clinics en heeft solorecitals en masterclasses gegeven op tal van hogescholen, universiteiten, conservatoria en congressen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Sasha Romero is een S.E. Shires Performing Artist, en ze heeft een eigen mondstukken serie van Long Island Brass Co.

Te zien bij​

15

Jun

2024

Galaconcert New Trombone Collective & friends

De mannen van het New Trombone Collective zorgen samen met internationale festival artiesten voor een feestelijke avond vol virtuositeit, humor en spektakel.

15

Jun

2024

Bruckner Quartet met Sasha Romero

Peter Moore

Joseph Alessi

Polina Tarasenko